Tienaa rahaa YouTube:lla

By 31. August 2015Ansaita rahaa

Tjen penge på Youtube

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Vaihtelevat tienaustavat osoitteessa Mistarahaanopeasti.fi.

YouTube on maailman suurin videoille keskitetty nettisivu ja kuukaudessa sitä käyttää miljardi käyttäjää. Vuonna 2013 YouTube:n suomalainen versio julkaistiin ja sen osoite oli .fi eikä .com. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaisilla on myös mahdollisuus ryhtyä liikekumppaniksi sivuston kanssa, joten voit tienata videoillasi. Tämä tapahtuu mainostamalla videoiden näyttämisen yhteydessä.

Tämä ei ole sama asia kuin rahan tienaaminen kumppanuusmarkkinoilla, sillä Google/Youtube maksaa sinulle suoraan.

Miten tehdä töitä Youtube:n kanssa

Jotta voit tienata rahaa Youtube:n kautta, sinun täytyy ensimmäiseksi luoda Youtube-käyttäjä. Voit tehdä tämän luomalla profiilin ja käyttää Gmail-käyttäjääsi (jos sinulla ei ole sellaista, voit luoda uuden maksuttomasti painamalla tätä linkkiä).

Seuraava asia, joka sinun tulee tehdä, on Youtube-parteriksi rupeamispyyntö – teet sen täällä.

Jos olet jo aikaisemmin ladannut videoita, jotka ovat rikkoneet tekijänoikeuksia tai olet yleisesti rikkonut joitain sääntöjä, sinun voi olla hankalaa päästä partneriksi. Sinun täytyy varmistaa identiteettisi tekstiviestin avulla, jotta YouTube voi varmistaa, että olet henkilö, joka väität olevasi.

Kun olet hyväksytty partneri, voit aloittaa mainostamisen. Tähän tarkoitukseen tarvitset Google Adsense –käyttäjän. Adsense on mainostamisesta vastaava osasto Google:lla. Adsense-käyttäjän luominen on suhteellisen helppoa, mutta siinä voi kestää jopa tunti, että tulet hyväksytyksi. On tärkeää, että sinulla on aktiivinen käyttäjä ja sisältö on sinun omaasi. Voit katsoa miten luoda Google Adsense -käyttäjän täältä.

Jos haluat erityisesti nähdä miten saat toiminnan alkuun, voit seurata meidän yksinkertaista opastamme siitä, kuinka aloittaa YouTube:ssa tienaaminen.

Miten ladata videoita

Kun olet luonut profiilin, sinun täytyy aloittaa videoiden lataaminen – videot ovat niitä asioita, jotka tuovat sinulle rahaa, jos saat ihmiset katsomaan niitä. Mitä enemmän ihmiset katsovat videoita, sitä enemmän rahaa sinä teet. Siksi on erittäin tärkeää tehdä videoita, joissa on hyvä sisältö, alkuperäisiä ja tuoreita ideoita, sopiva kuvaus ja otsikko sekä räätälöidyt esikatsekuvat. Joitain suosituimpia videoaiheita ovat terveys ja kuntoilu, autot ja moottorit, IT ja teknologia sekä urheilu.

Rahan tienaaminen YouTube:ssa voidaan yhdistää tuotteiden testaamisen, josta voi myös tienata. Kun testaat tuotteita, joita lähetetään sinulle, voit kuvata sen ja laittaa sen youtube:n. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita kuulemaan muiden ihmisten mielipiteitä tuotteista ja tällä tavalla voit saada lisää katsomiskertoja. On suositeltavaa katsoa myös tienaustapaa “tienaa rahaa mielipiteelläsi”, sillä voit myös tienata täällä rehellisellä mielipiteelläsi.

On tärkeää muistaa, että sinulla täytyy olla tekijänoikeus julkaisemaasi sisältöön. Muiden musiikin käyttäminen videolla ilman heidän lupaansa on laitonta. Jos tarpeellista, lue läpi Googlen ohjeet tekijänoikeuksista.

Jotta voit saada niin monia vierailijoita ja tilaajia kuin mahdollista, sinun kannattaa tehdä videosi englanniksi eikä suomeksi, sillä kohdistaa videoillasi kaikki kansallisuuksia.

Kuinka paljon voit tienata?

Tienaa rahaa YouTube:llaSe, kuinka paljon voit tienata YouTube-videoilla riippuu siitä, kuinka moni näkee mainoksen videoissa ja painaa siitä. Tienaus voi myös riippua näytillä olevasta mainoksesta. Tienaaminen vaatii jotain katsomiskertoja, mutta sillä kumppanuus ei maksa mitään, kannattaa koettaa onneaan. Varsinkin jos sinulla on jo aktiivinen YouTube-käyttäjä. Ja koska tienaaminen vaatii monia katsomiskertoja, voi olla hyödyllistä, jos sinulla on jo YouTube-käyttäjä.

Säännöt, joita kannattaa noudattaa tienataksesi paljon rahaa YouTube:ssa

Esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat tienanneet monia miljoonia YouTube:ssa, löytyy ja he oikeastaan työskentelevät vain kotoa käsin. Näillä ihmisillä on yleensä aivan oma kanavansa, joilla on monia uskollisia katsojia. Todella hyvien YouTube-käyttäjien joukosta voit löytää kanavia, kuten PewdiePie, Crazy Russian Hacker ja Smosh, jotka ovat tienanneet myös eniten rahaa. Nämä YouTube-persoonat ovat erittäin erilaisia, mutta silti jollain tasolla samankaltaisia. Joitain kriteerejä on noudatettava, jos haluat olla menestyksekäs Youtube:ssa tai ainakin tienata siellä. Alapuolelle olemme listanneet joitain asioita, jotka ovat totta jokaisen huippu YouTube-käyttäjän kohdalla:

Heidän YouTube-kanavansa on englanniksi

Jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen menestyksen YouTube:ssa, on sanomattakin selvää, että on tärkeää saada monta katsojaa. Suurin osa YouTube:ssa olevista ihmisistä puhuu ja ymmärtää englantia ja jossakin määrin, englanti on YouTube:n “virallinen” kieli. Jos haluat luoda kanavan englanniksi, katsojien potentiaalinen määrä on suurempi kuin esim. suomeksi luodun kanavan, Joten jos haluat tienata paljon rahaa, sinun kannattaa luoda englanninkielinen kanava.


Paljon tilaajia

Toinen yhteinen seikka monilla taitavilla YouTube-käyttäjillä on se, että heillä kaikilla on paljon tilaajia. Periaatteessa tilaajat ovat vain ihmisiä YouTube:ssa, jotka seuraavat YouTube-kanavaasi. Seuraamalla kanavaasi, tilaajasi saavat ilmoituksen, kun lataat uusia videoita ja he näkevät ne usein ensimmäisinä. Kuten jo aikaisemmin mainittu, tienaat rahaa videoidesi katsomiskertojen mukaan ja jos voit varmistaa seuraajasi, voit myös melkeinpä varmistaa turvalliset tulot.

Monet Youtube-käyttäjät käyttävät sosiaalista mediaa ja saavat sitä kautta tilaajia. Sosiaaliset mediat, kuten Facebook, Instagram ja Twitter ovat hyviä paikkoja mainostaa omaa Youtube-kanavaasi.

Nyt sinun on mahdollista luoda Facebook-sivu, Instagram-sivu tai Twitter-käyttäjä mainostaaksesi omaa Youtube-kanavaasi. Kannattaisi myös lukea ohjeet rahantienauksesta myös näillä keinoilla:


Hyvää viihdettä tai informaatiota

Jotta saat paljon katsojia ja tilaajia, on tietenkin tärkeää “antaa” katsojillesi jotain. Ei ole hyvä, jos teet tylsiä tai merkityksettömiä videoita, sillä ne eivät ainakaan anna sinulle katsomiskertoja. Parhaat YouTube-käyttäjät onnistuvat loistavan sisällön tuottamisessa ja tuovat arvoa YouTube-kanavalleen viihteen avulla. Tämä saa ihmiset kiinnostumaan videoista. Jos onnistut hyvän sisällön luomisessa YouTube-kanavallesi, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet tienata rahaa.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja