Tienaa rahaa Twitter:lla

By 5. November 2015Ansaita rahaa

Twitter ei ole vain paikka, jonne päivität juttuja aterioistasi tai rehentelet salikäynneilläsi. Twitterissä voit myös tienata vähän ylimääräistä. Jatka lukemista, niin Mistarahaanopeasti.fi kertoo sinulle 5 tapaa tienata rahaa Twitterissä.

Ensinnäkin: Mikä on Twitter?

Twitter on sosiaalinen verkosto, joka sai alkunsa vuonna 2006. Twitter eroaa monista muista sosiaalisista verkoista niin, että julkaisuun voit käyttää vain 140 merkkiä, joten joskus pitää käyttää vähän luovuutta! Tänä päivänä Twitterillä on yli 3 miljoonaa käyttäjää ja heistä monet käyttävät Twitteriä muuhunkin, kuin vain henkilökohtaisiin päivityksiin. Kuuluisat ihmiset käyttävät Twitteriä ja saavuttavat vielä lisää julkisuutta, toimittajat käyttävät Twitteriä jakamalla uusia tarinoita ja yritykset käyttävät Twitteriä kommunikoidakseen asiakkaiden kanssa. Tämä opas on eroaa aika paljon monista muista rahantienaus tavoista, mutta se todella opettaa jotain arvokasta!

Jos sinulla on jotain mielenkiintoista sanottavaa tai mainostettavia tuotteita, sinun kannattaa varmaankin käyttää Twitteriä saadaksesi vähän lisätuloja.

Tienaa rahaa Twitter:lla

1. Tweettaa myydäksesi tuotteita

Twitter on keskeinen paikka sinulle, jos haluat mainostaa tuotteitasi.

 • Onko sinulla Etsy-kauppaa, joka myy käsintehtyjä koruja?
 • Onko sinulla blogia, jossa myyt itse tehtyjä korttejasi?
 • Vai onko sinulla paljon joululahjoja, joiden myymistä eBay:ssä et malta odottaa?

Jos sinulla on jokin tuote myynnissä, Twitter on se paikka, jossa saat ihmiset huomaamaan sen ja tuot lisää asiakkaita nettikauppaasi.

Twitter voi olla tärkeä paikka sinun tuotteidesi markkinointiin, jos hoidat vaadittavat asiat kunnolla. Etsi samankaltaisia tuotteita ja katso mitä hashtagejä siihen käytetään, jotta voit myös käyttää niitä omissa tweeteissäsi. Voit myös mainostaa tuotettasi lisäämällä niin sanottuja “Social share” –painikkeita tweetteihisi. Sillä tavalla lukijat voivat jakaa linkkiäsi heidän henkilökohtaisissa profiileissaan ja välittää viestiä eteenpäin.

Mutta et tietenkään vain voi julkaista päivittäin twiittiä, jossa on linkki, sivullesi. Sinun täytyy panostaa Twitteriisi hauskoilla ja mielenkiintoisilla tweeteillä, jotta saat paljon seuraajia. Mainostus kuponkikoodien avulla on myös loistava idea. Se viehättää todella ensikertalaisia ostajia

2. Tweettaa mainostaaksesi vahvuuksiasi

Itsensä ja vahvuuksiensa mainostaminen voi olla hyödyksi, kun myyt omaa työpanostasi.

 • Oletko esimerkiksi ammatiltasi web-suunnittelija?
 • Onko sinulla uniikkeja luovia taitoja?
 • Vai koitatko vain yksinkertaisesti löytää töitä?

Itsensä mainostaminen Twitterissä on hieno ja ilmainen tapa löytää töitä, myydä vahvuuksiasi sekä tienata rahaa.

Monet ammattilaiset käyttävät Twitteriä, jotta he pysyvät muiden alalla olevien kanssa yhteyksissä. Tämän kaltainen digitaalinen verkosto antaa sinulle mahdollisuuden saada uusia tuttavuuksia, kehittää monia kumppanuuksia sekä myydä itseäsi ja kykyjäsi uusia työtehtäviä varten.

Lisäksi tweettisi viimeisimmistä ja nykyisistä työtehtävistä saattavat saada huomiota ympäri maailmaa. Twitter on universaali markkinointipohja, joten älä epäröi ottaa kaikkea hyötyä siitä irti. Pieni itsensä mainostaminen voi nopeasti johtaa moniin työtehtäviin ja jopa vakituiseen työpaikkaan.

Ole silti samaan aikaan varovainen, että Twitterisi ei muutu vain pitkäksi puheeksi kaikista upeista saavutuksistasi. Ihmiset eivät jaksa lukea sellaista. Sekoita sivullesi vähän hyödyllistä materiaalia, hauskoja juttuja, kysymyksiä tai tietovisoja. Varmista myös, että lisäät mielenkiinnon kohteita profiiliisi, jotta ihmiset voivat kiinnostua samoista asioista joita teet päivittäin.

3. Sponsoroidut tweetit

Monet kuuluisat ihmiset käyttävät Twitteriä ja ansaitsevat sillä myös vähän lisätuloja. Monet miljoonat seuraajat, jotka seuraavat Kim Kardashiania, Rihannaa tai Justin Bieberiä, mahdollistavat isojenkin summien tienaamisen vain yhdellä tweetillä.

Se, että “tavallinen” ihminen saavuttaisi niin monta seuraajaa, on epätodennäköistä. Mutta jos sinulla on blogi tai youtube-sivu, joilla on jonkin verran suosiota, sponsoroidut tweetit eivät todellakaan ole aivan mahdoton idea.

Yritykset ottavat sinuun yhteyttä ja tekevät tarjouksen sponsoroiduista tweeteistä, jos he ajattelevat, että heidän tuotteensa sopii sinun seuraajillesi. Se yleensä koostuu yhdestä tai kahdesta tweetistä viikossa, joista saat niistä sovitun maksun. Sponsoroidun tweetin maksun suuruus riippuu seuraajiesi määrästä sekä sopimuksen kattavuudesta. Jotkut yritykset saattavat myös tarjota sinulle mainostusta heidän sivuillaan maksuna tweetistäsi.

Sinun täytyy tietenkin ilmaista, että tweetti on sponsoroitu, kun julkaiset sen. Muuten seuraajasi saattavat luulla, että koitat huijata heitä ostamaan jonkin tietyn tuotteen.

4. Tweettaa muille yrityksille

Vaikka sinulla ehkä ei ole miljoonia seuraajia, voit silti tienata rahaa linkkaamalla muita yrityksiä niin sanotun “kumppanuuslinkin” avulla.

Voit siis ottaa yhteyttä yritykseen ja pyytää kumppanuuslinkkiä, jos uskot, että seuraajasi voisivat kiinnostua jostakin tietystä tuotteesta.

Voit jakaa linkkiä vähän siellä täällä ja paikkoihin, joihin uskot sen sopivan. Joka kerta, kun joku käyttää linkkiä ja menee sivustolle sekä ostaa tuotteen, sinä saat pienen osan tuloista. Se kuulostaa todella helpolta ja yksinkertaiselta, mutta vaatii silti muutamaa asiaa:Tienaa rahaa Twitter:lla

 • Sinulla on melko iso määrä seuraajia
 • Seuraajasi luottavat suosituksiisi
 • Seuraajasi ovat todellakin kiinnostuneita ostamaan tuotteita, eivätkä vain käytä linkkiä päästäkseen katsomaan tuotetta.

Kumppanuuslinkit eivät todennäköisimmin tee sinusta rikasta, mutta jos aiot mainostaa tuotetta joka tapauksessa, miksi et tienaisi siitä vähän rahaa? Sinun kannattaa todellakin lukea tämä artikkeli, joka kertoo rahan tienaamisesta kumppanuusmarkkinoinnilla, jos haluaisit soveltaa sitä ja tienata sillä rahaa Twitterissä.

Muista aina, että Twitter on julkinen. Joten jos kommentoit jotakin jostakin yrityksestä, niin muista, että he voivat aina nähdä kommenttisi. Jos siis edustat jotakin yritystä, mieti aina voivatko he nähdä kirjoituksesi negatiivisessa valossa.

5. Myy tuotteitasi tweetin hintaan

Sivusto “Pay with a tweetantaa ihmisille mahdollisuuden ostaa tuotteita tweetin hintaan. Vaikka et suoranaisesti tienaakaan rahaa tällä tavalla, saat silti paljon mainostusta tuotteellesi, mikä toivottavasti johtaa isompaan myyntiin. Varsinkin uusien tuotteiden on tärkeä saada tunnustusta, jotta potentiaaliset ostajat saavat tiedon tuotteesta.

Myös monet yritykset ovat kiinnostuneita saamaan viestin heidän tuotteestaan leviämään. Jos uskot, että seuraajasi olisivat kiinnostuneita jostakin tietystä tuotteesta, voit ottaa yritykseen yhteyttä ja yrittää järjestellä sopimusta, jotta tienaisit tietyn summan per tweetti.

Varmista, että sinulla on sopimuksen kaikki osat muistissa ja käy vielä suunnittelemasi tweetit yrityksen kanssa läpi. Ole samaan aikaan varovainen, ettei sinusta tule pelkkää mainossivua, sillä se pelottelee seuraajasi pois todella nopeasti. Sinun täytyy sijoittaa mainokset Twitteriisi niin, etteivät ne oli liian näkyvissä eivätkä ne toimi pelotteina. Sillä jos menetät seuraajia, voit myös menettää yritysten kiinnostuksen ja sitä kautta myös sopimuksesi.

Asiat, jotka toimivat Twitterissä

Jos haluat ihmisten seuraavan sinua, jakavan tai laittavan sinun tweettejäsi suosikeiksi, sinun täytyy olla perillä, mitkä asiat toimivat Twitterissä. Mistarahaanopeasti.fi on löytänyt muutaman:

 • Lainaukset! Varsinkin lainaukset, jotka antavat motivaatiota tai joihin ihmiset voivat samaistua. Lainaukset saavat ihmiset jakamaan tai laittamaan tweettisi suosikikseen.
 • Vitsit, hauskat kuvat tai söpöt eläimet ovat aina selkeitä voittajia.
 • Jos sinua ei haittaa nähdä vähän enemmän vaivaa, voit koittaa saada joitain kuponkikoodeja seuraajillesi. Jokainen rakastaa saada vähän ylimääräistä!
 • Joka kuukausi tai niin usein kuin mahdollista, yritä antaa ilmainen lahja seuraajillesi. Rohkaise heitä jakamaan ja laittamaan tweettisi suosikiksi, jotta he voivat osallistua kisaan. Tällä tavalla viestisi kulkeutuu eteenpäin ja monet ihmiset löytävät Twitterisi.
 • Käytä hashtagejä! Pidä silmällä niistä suosituimpia ja koita saada niitä mukaan tweetteihisi.

Tarkastuslista rahan tienaamiseen TwitterissäTienaa rahaa Twitter:lla

Sinusta ei tule rikasta yhdessä yössä Twitterin avulla, mutta jos näet vaivaa rakentaaksesi seuraajakantaasi, sinulla on jonain päivänä oma rahakoneesi.

 • Pääasia rahan tienauksessa Twitterissä ovat seuraajat. Jotta voit houkutella heitä, sinun täytyy käyttää useampaa käyttäjää samaan aikaan sekä pystyä tuottamaan hauskoja, käytännöllisiä sekä ajankohtaisia tweettejä, joita seuraajasi haluavat lukea.
 • Sinun pitää olla hyvä itsesi markkinoinnissa sekä tietää uusimmista trendeistä ja tapahtumista.
 • Jos Twitter-käyttäjäsi täyttyy mainoksilla, tulet nopeasti menettämään seuraajia sekä mahdollisuutesi tienata rahaa tweeteilläsi. Sinun täytyy jatkuvasti varmistaa, että sivusi on mukavaa luettavaa.

Ei ole helppoa tienata rahaa Twitterissä, mutta jos olet kärsivällinen ja sinulla on selkeä päämäärä, sen pitäisi tuottaa rahaa!

Katsasta myös opas rahan tienaukseen Facebookissa ja artikkeli rahan tienauksesta Instagramissa, jos sinusta tuntuu, että tämä tapa tienata Twitterissä sopisi sinulle hyvin. Sosiaaliset mediat ovat tehneet rahan tienaamisesta helppoa melkeinpä kaikille.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja