Tienaa rahaa Instagramissa

By 18. June 2016Rahablogi

Gagner de l'argent sur Instagram

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Erittäin hyvä ja monipuolinen tapa tienata sivustolla Mistarahaanopeasti.fi.

Voit tienata rahaa Instagramissa monilla tavoilla, mutta tärkeintä on valita jokin tietty alue. Tämän oppaan avulla opit tienaamaan rahaa mallialalla. Tällä hetkellä Instagramissa on aika monta suosittua insta-tyttöä, mutta miten he luovat uraa muotibloggauksella? Harper’s Bazaarin mukaan muotiteollisuus käyttää vuosittain yli miljardi dollaria sponsoroituihin Instagram-postauksiin.

Muotibloggaaja Danielle Bernsteinilla on yli miljoona seuraajaa Instagramissa. 22-vuotias amerikkalainen käyttää suosittua blogiaan “We Wore What” saadakseen sponsoreja, jotka maksavat yli 15 000 dollaria jokaisesta postauksesta.

Tienaa rahaa Instagramissa

Tästä oppaasta voit lukea enemmän Danielle Bernsteinin urasta ja saada joitain hyviä vinkkejä siitä, miten onnistut saamaan oman osasi sponsoreilta.

Vuosittaiset tulot muotibloggaajalle

Harper’s Bazaarin haastattelussa Bernsteiniltä kysyttiin, paljonko hän tienasi viime vuoden Instagram-postauksillaan. Vaikka hän ei suostunutkaan kertomaan tarkkaa summaa, hän paljasti luvun olevan kuusinumeroinen. Hän kertoi lehdelle: “sanotaan nyt, että se on enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa 22 vuoden iässä.”

Ja palkka ei edes sisällä lisäetuja, joita muotibloggaajat saavat. Sponsoroitujen postauksien julkaisuista saadun palkan lisäksi paljon seuraajia saaneet tunnetut bloggaajat saavat usein ilmaisia vaatteita ja asusteita merkeiltä, jotka toivovat saavansa julkisuutta..

Miten Bernstein teki sen

Danielle Bernstein julkaisee melkein mitä vain kuvia lähtien niistä, joissa on hänellä on päällään farkut, t-paita ja pesäpallolippis ja hän on seuraamassa peliä ja kuvat jatkuvat niihin, joissa on parrakas mies, joka istuu sohvalla napittamaton paita päällään. Hän postailee säännöllisesti ja hänen mallipostauksensa saavat paljon huomiota. Mikä on avain hänen onnistumiseensa?

Kaikkein tärkein asia instagrammaajalle on seuraajien määrä, sillä brändi maksaa aina siitä, kun joku näkee postauksesi.

Instagrammaaja, jolla on n. 2000 – 100 000 seuraajaa, voi tienata 500 – 5000 dollaria per julkaisu. Harper’sin mukaan voit tienata 20 000 – 100 000 dollaria per julkaisu, kun olet saavuttanut yli 600 000 seuraajaa.

”Kaikki on neuvoteltavissa,” hän sanoi Harper’sille. Bernsteinillä ei ole mitään yksinoikeussopimuksia vastaan tiettyjen merkkien kanssa. Esimerkiksi jotkut tuotemerkit voivat kieltää kilpailevien merkkien tuotteiden esiintymisen samassa julkaisussa. Hän ei siis voisi kuvata Niken paitaa Adidaksen shortsien kanssa. Jotkut merkit voivat vaatia, että tietyt kilpailijat eivät esiinny sivulla tiettynä ajanjaksona postauksen jälkeen.

Tämä voi olla hyvä tapa tuotemerkeille, jotka haluavat lisätä tietoutta vaatteistaan tai asusteistaan ilman kilpailun tuomaa häiriötä. Samalla se auttaa Bernsteiniä tienaamaan, sillä yksinoikeudesta pitää myös maksaa.

Kun neuvottelet monimutkaisista sopimuksista monien eri asiakkaiden kanssa, ammattimainen apu voi tulla tarpeeseen. Bernstein käyttää Next Talent -mallitoimistoa, joka auttaa häntä liiketoiminnassaan. Toimisto auttaa löytämään asiakkaita, kertoo hänen palvelunsa hinnan ja neuvottelee sopimuksista sisäisesti.

On helpompi keskittyä omaan tekemiseen, kun saat ulkopuolista apua. Sinulle jää siis tuotteiden esittely ja niiden liittäminen kuviin.

Miten voit aloittaa

Instagram-profiilisi on luotu ja olet valmiina saamaan ilmaisia tuotteita ja maksuja erilaisista postauksista. Mutta mitä sinun pitää tehdä päästäksesi alkuun?

Löydä markkinarako

Hanki seuraajia

Kuten jo mainittu, muotibloggauksessa on erittäin tärkeää saada useita seuraajia. Mitä enemmän seuraajia, sitä enemmän sinulla on rahaa taskussasi.

Mutta miten voit hankkia seuraajia? Kohtele Instagram-profiiliasi yrityksenä! Aikatauluta julkaisusi ja noudata sitä. Sinun tulee julkaista säännöllisesti ja varmistaa, että ne kiinnostavat ihmisiä.

Jos haluat tavoitella sponsoreita, on erittäin tärkeää ottaa hyviä kuvia. Jos kuvasi ovat uskomattoman hyviä, brändit kiinnostuvat sinusta helpommin ja haluavat sinun edustavan heitä. Jos kuvasi ovat tylsiä ja sameita, sponsoreiden saaminen on tietenkin hankalampaa.

Ota viehättäviä ja jännittäviä kuvia, jotka vaikuttavat seuraajasi.

Palkkaa toimisto

Jos onnistut työskentelemään itsesi Instagramin huipulle tarvitset jonkun, joka auttaa sinua asiakkaiden ja neuvottelujen kanssa, sekä pitää huolen siitä, että liiketoimintasi säilyy laillisena. Muotimaailmassa on erityisen tärkeää, että joku pitää puoliasi. Yritä löytää toimisto, joka pystyy hoitamaan tarpeesi ja auttaa sinua laajentamaan toimintaasi.


Saa lehdistön huomio

Mitä enemmän huomiota herätät, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada seuraajia, sekä sponsoreiden huomio. Jos pystyt keksimään tavan, jolla voit saada lehdistön huomion (jos sinulla on rahaa, voit vaikka sponsoroida hyväntekeväisyystapahtumaa), tee se! Jos sinuun otetaan yhteyttä haastattelun toivossa, sinun pitää tietenkin olla tavoitettavissa.

Älä myöskään pelkää olla oma-aloitteinen; ota itse yhteyttä toimittajiin, jotka etsivät aina uusia tarinoita.

Liiketoiminnan perustaminen vie aikaa ja sen eteen on tehtävä töitä, joten aloita jo!