Tienaa rahaa Instagram:ssa

By 18. June 2016Rahablogi

Gagner de l'argent sur Instagram

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Méthode de gains super et diversifiée sur Gagnerdelargent24.com.

Voit tienata rahaa Instagramissa monilla tavoilla, mutta tärkeintä on valita jokin tietty alue. Tämän oppaan avulla opit tienaamaan rahaa mallialalla. Tällä hetkellä Instagramissa on aika monta suosittua insta-tyttöjä, mutta miten he luovat uraa muotibloggauksella? Harper’s Bazaarin mukaan, muotiteollisuus käyttää vuosittain yli miljardi dollaria sponsoroituihin Instagram-postauksiin.

Muotibloggaaja Danielle Bernsteinilla on yli miljoona seuraajaa Instagramissa. 22-vuotias ameririkkalainen käyttää suosittua blogiaan “We Wore What” saadakseen sponsoreja, jotka maksavat yli 15 000 dollaria jokaisesta postauksesta.

Tienaa rahaa Instagram:ssa

Tästä oppaasta voit lukea enemmän Danielle Bernsteinin urasta ja saada joitain hyviä vinkkejä siitä, miten onnistut saamaan oman osasi sponsoreilta.

Vuosittaiset tulot muotibloggaajalle

Harper’s Bazaarin haastattelussa, Bernstainiltä kysyttiin paljonko hän tienasi viime vuoden Instagram-postauksillaan. Vaikka hän ei suostunutkaan kertomaan tarkkaa summaa, hän paljasti luvun olevan kuusinumeroinen. Hän kertoi lehdelle: “sanotaan nyt vain, että se on enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa 22 vuoden iässä.”

Ja palkka ei edes sisällä lisäetuja, joita muotibloggaajat saavat. Sponsoroitujen postauksien julkaisuista saadun palkan lisäksi tunnetut bloggaajat, joilla on paljon seuraajia, saavat usein ilmaisia vaatteita ja asusteita merkeiltä, jotka toivovat saavansa julkisuutta.

Miten Bernstein teki sen

Danielle Bernstein julkaisee melkein mitä vain kuvia lähtien niistä, joissa on hänellä on päällään farkut, t-paita ja pesäpallolippis ja hän on seuraamassa peliä ja kuvat jatkuvat niihin, joissa on parrakas mies, joka istuu sohvalla napittamaton paita päällään. Hän postailee säännöllisesti ja hänen mallipostauksensa saavat paljon huomiota. Mikä on avain hänen onnistumiseensa?

Kaikkein tärkein asia sinulle instagrammaajana on seuraajien määrä, sillä brändi maksaa aina siitä, kun joku näkee postauksesi.

Instagrammaaja, jolla on parista tuhannesta sataan tuhanteen seuraajaa, voi tienata 500 dollarista 5000 dollariin per julkaisu. Harper’sin mukaan rupeat tienaamaan 20 000 dollarista 100 000 dollariin per julkaisu, kun olet saavuttanut yli 600 000 seuraajaa.

”Kaikki on neuvoteltavissa,” hän sanoi Harper’sille. Bernsteinillä ei ole mitään yksinoikeussopimuksia vastaan tiettyjen merkkien kanssa. Esimerkiksi, jotkut voisivat pyytää, että kilpailevat merkit eivät esiintyisi samassa julkaisussa. Eli hän ei voisi kuvata Niken paitaa Adidaksen shortsien kanssa. Muut merkit voivat pyytää, että tietyt kilpailijat eivät esiinny hänen sivullaan tiettynä aikana heidän postauksensa jälkeen.

Tämä voi olla hieno tapa merkeille, jotka haluavat jakaa tietoutta heidän vaatteistaan tai asusteistaan ilman häiriötekijöitä kilpailijoilta. Ja samalla se auttaa Bersteiniä tienaamaan, sillä jos he haluavat yksinoikeuden heidän on maksettava.

Kun neuvottelet monimutkaisista sopimuksista monien eri asiakkaiden kanssa, ammattimainen apu voi tulla tarpeeseen. Bernstein käyttää Next Talent -mallitoimistoa, joka auttaa häntä liiketoiminnan kanssa. Toimisto auttaa löytämään asiakkaita, esittelee hänen hintansa ja neuvottelee sopimuksista sisäisesti.

Kun sinulla on apua, on helpompaa keskittyä asioihin, joissa olet hyvä: tuotteiden esittely ja niiden saaminen kuviin.

Miten voit aloittaa

Instagramisi on luotu ja olet valmiina saamaan ilmaisia tuotteita ja maksuja erilaisista postauksista. Mutta miten sinun oikeastaan kuuluu aloittaa?

Löydä markkinarako

Instagramissa on jo paljon bloggaajia ja merkit haluavat esiintyä siellä, missä heillä on eniten potentiaalisia asiakkaita. Erottuaksesi muiden joukosta, sinun pitää löytää markkinarako, joka viehättää monia.

Tee kotitehtäväsi! Jos olet todella vakavissasi astumassa markkinoille, jotka ovat jo valmiiksi aika täydet, saatat haluta valet ensin markkinarakosi alalajin, jota moni ei jo valmiiksi edusta. Esimerkiksi, Instagram on jo aivan täynnä kauneudesta bloggaavia, mutta jos keskityt alalajiin, kuten kynsiin, sinulla on mahdollisuudet tavoitella aivan uutta potentiaalista ryhmää. Voi olla vaikeaa valita markkinarakoa, joka on tarpeeksi pieni, jotta voit luoda jotain uniikkia joka ei vain katoa muiden joukkoon ja samaan aikaan jotain tarpeeksi suurta, jotta sinulla on kohderyhmä. Tarkastele vaihtoehtojasi ennen kuin päätät mitään.

Hanki seuraajia

Kuten jo mainittu, muotibloggauksessa on erittäin tärkeää, että sinulla on monta seuraajaa. Mitä enemmän seuraajia, sitä enemmän sinulla on rahaa taskussasi.

Mutta miten voit hankkia seuraajia? Kohtelemalla Instagram-tiliäsi liiketoimintana! Tee aikataulu siitä, milloin julkaiset postauksen ja noudata sitä. Sinun täytyy postata säännöllisesti ja varmistaa, että ihmiset kiinnostuvat niistä.

Erittäin tärkeää on myös ottaa hyviä kuvia, varsinkin jos todella haluat tavoitella sponsoreita. Jos otat uskomattomia kuvia, brändit kiinnostuvat sinusta helpommin ja haluavat, että edustat heitä. Jos otat tylsiä ja sameita kuvia, sponsoreiden saaminen on tietenkin hankalampaa.

Ota viehättäviä ja jännittäviä kuvia, jotka vaikuttavat seuraajasi.

Palkkaa toimisto

Jos onnistut työskentelemään itsesi Instagramin huipua kohti, tarvitset jonkun, joka auttaa sinua asiakkaiden ja neuvottelujen kanssa sekä pitää huolen kaikista liiketoiminnan laillisuuksista. Varsinkin muotimaailmassa on tärkeää, että joku pitää puolesi. Yritä löytää toimisto, joka pystyy hoitamaan tarpeesi ja auttaa sinua laajentamaan toimintaasi.


Saa lehdistön huomip

Mitä enemmän huomiota vaadit, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada seuraaja sekä saada sponsoreiden huomio. Jos pystyt keksimään jonkin tavan, jolla voisit saada lehdistön huomion, (jos sinulla on rahaa, voisit vaikka sponsoroida hyväntekeväisyystapahtumaa) tee se! Jos sinuun otetaan yhteyttä haastattelun toivossa, sinun pitää tietenkin olla tavoitettavissa.

Älä myöskään pelkää olla oma-aloitteinen ja ottaa itse yhteyttä toimittajiin, jotka etsivät aina uusia tarinoita.

Liiketoiminnan perustaminen vie aikaa ja sen eteen on tehtävä töitä, joten aloita jo!

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja