Tienaa rahaa affiliate marketing:lla

By 2. September 2015Ansaita rahaa

Tienaa rahaa affiliate marketing:lla

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Paga potencial por hora

0
EUR

Puntaje CGDG:

Passiivinen tuottomahdollisuus sivustolla Mistarahaanopeasti.fi

Kumppanuusmarkkinoinnista on tullut suosittu tapa yritysten keskuudessa hankkia asiakkaita ja kiistattomasti vielä suositumpi tapa “tavallisille ihmisille” tienata rahaa netissä.

Tästä löytyy esimerkkejä varsinkin nuorison keskuudessa, joista jotkut ovat onnistuneet tienaamaan jopa enemmän kuin 5000 dollaria vapaa-ajallaan. Sekä joitakin aikuisia, jotka ovat tienanneet satoja tuhansia dollareita tällä tavalla. Kaiken voi tehdä kotoa!

Tienaa rahaa affiliate marketing:lla

Tienaa rahaa affiliate marketing:lla

Väestön keskuudessa kasvaneen internetin käytön takia yhä enemmän ja enemmän yrityksiä ovat aloittaneet kumppanuusmarkkinoinnin. Ajatus on yksinkertainen: Joka kerta kun tarjoat yritykselle kävijän heidän nettisivuilleen, myynnin tai rekisteröinnin heidän sivuilleen, sinut palkitaan tietyllä rahasummalla. Tämän tekee helpoksi se, ettei sinun tarvitse olla suorassa yhteydessä yritysten kanssa. Niin sanotulla kumppanuusmarkkinoinnilla on satoja ohjelmia, joista voit vapaasti valita sopivimman. Konsepti on suhteellisen helppo ja jopa taitamattomat tietokoneen käyttäjät voivat tienata kumppanuusmarkkinoinnilla. Jatka lukemista ja opi miten rahaa ansaitaan verkossa.

Mitä on kumppanuusmarkkinointi?

Tienaa rahaa affiliate marketing:lla

Ansaitaksesi rahaa, sinun pitää ymmärtää tekijät jotka vaikuttavat ansaitsemiseen!

  • Sinä – Tässä tapauksessa olet yhteistyökumppani
  • Yritys – Taho, joka haluaa esitellä tuotetta, myydä tai jakaa tietoutta
  • Kumppanuusverkosto (ei aina mukana) – Hankkii sinulle mainokset ja pitää kirjaa myynneistäsi.
  • Kuluttaja – Henkilö, joka klikkaa mainostasi, ostaa tuotteen, tai rekisteröityy palveluun, jota markkinoit.

Esimerkki:

Yritys haluaa myydä puhelimen ja sen vuoksi ottaa yhteyttä kumppanuusverkostoon, jotta löytäisi ihmisiä markkinoimaan tuotetta. Kumppanuusverkosto laittaa mainoksen foorumille ilmoittaen, että tienaat yhden dollarin, joka kerta kun saat jonkun vierailemaan nettisivustolla ja 35 dollaria, joka kerta kun vierailijasi ostaa puhelimen. Sinä saat mainoksen, jonka asetat blogiisi, nettisivuillesi ja Facebook-sivullesi. Kuluttaja vierailee blogissasi – näkee mainoksen – klikkaa sitä ($1) – ostaa puhelimen ($35).

Erilaisia yhteistyökumppanuus ohjelmia

(Pay per Sale, Maksu per Myynti) – Noin 80% of kumppanuusmarkkinoinnista perustaa tähän ja ideana on, että yritys maksaa käyttäjälle sovitun summan tai tietyn prosenttiosuuden myynnistä, jonka yhteistyökumppani on tuottanut.

(Pay per Action, Maksu per Toiminta) – Tässä yhteistyökumppani saa maksun tarjotessaan yritykselle tietyn määrän tietoa potentiaalisesta ostajasta. Yhteistyökumppani tienaa hieman pienemmän summan kuin PPS-yhteistyökumppani, mutta saa helpommin “asiakkaita”.

Tienaa rahaa affiliate marketing:llaTienaa rahaa affiliate marketing:lla

Tienaa rahaa kumppanuusmarkkinoinnilla

Voit nyt aloittaa yhteistyökumppanina näillä minimaalisilla perustiedoilla. Avain menestykseen on olla motivoitunut ja keskittynyt.

Kumppanuusmarkkinointi voi tarjota paljon rahaa, joten keskittyminen ja omistautuminen palkitaan.

Löydä kumppanuusverkosto

Kuten jo mainittu, on mahdollista ottaa yhteyttä yritykseen suoraan ja pyytää kumppanuusohjelmaa. Emme suosittele tätä, kunnes olet jo kokenut yhteistyökumppani. Kaikkein viisain päätös on etsiä kumppanuusverkosto. Kumppanuusverkosto on netissä toimiva markkinointiyritys, joka antaa muiden yritysten markkinoida nettisivustojaan tai -kauppojaan yhteistyökumppanien kautta. Verkostolla on erittäin laaja kokoelma mainoksia eri yrityksiltä, joita sinä yhteistyökumppanina voit käyttää hyväksesi.

Suosittelemme käytettäväksi yhdestä viiteen kumppanuusverkostoa, jotta käytettävissäsi on mahdollisimman laaja kokoelma mainoksia, joista valita. Jäsenyys on ilmainen ja rekisteröityminen helppoa.

Esimerkit verkostoista ovat:

Kokeile mainoksia ja valitse se juuri oikea

Yhteen kumppanuusverkostoon käyttäjäksi rekisteröitymisen jälkeen, saat lukuisia mainos vaihtoehtoja, joista voit valita. Kolme tekijää vaikuttavat siihen, minkä mainoksen valitset.

1. Onko sinulla jo olemassa oleva blogi tai nettisivu?

Jos sinulla on jo menestyvä nettisivu hyvällä kävijämäärällä, optimaalinen vaihtoehto olisi mainos, joka on oleellinen sivustollesi. Oleellisten mainosten käyttäminen luo itsevarmuutta myös kävijöissä, mikä tuo lisää klikkauksia. Kuvitellaan, että blogisi keskittyy puhelimiin – siinä tapauksessa yhteistyökumppani, joka myy kuoria puhelimiin, olisi mahtava. Lue lisää: https://www.mistarahaanopeasti.fi/tienaa-rahaa-blogillasi/


2. Kiinnostus

Jos sinulla ei ole blogia tai nettisivua, älä vaivu epätoivoon. Nykypäivänä on erittäin helppo luoda nettisivu käyttäen ilmaisia tietokoneohjelmia kuten WordPress, Drupal ja muut. Myöskään oman nettisivun hankkiminen ei maksa paljoa.

Aluksi kannattaa valita mainoksia, jotka kiinnostavat sinua. Jos esimerkiksi luot blogin tai nettisivun, on kaikkein helpointa, että keskityt siihen mikä sinua kiinnostaa. Tämän avulla luot paremman sivun, mikä puolestaan tuo enemmän kävijöitä. Ennen kaikkea tämä tekee rahan ansaitsemisen helpommaksi ja mukavammaksi sinulle.


3. Ansaitsemismahdollisuudet

Toinen tärkeä osa, joka kannattaa pitää mielessä on ansaintapotentiaali. Kiinnostavan ja sopivan mainoksen valitseminenkin on turhaa jos siinä ei ole ansaintapotentiaalia. Sen takia sinun tuleekin analysoida mainos tarkasti ja miettiä, voiko se mahdollisesti tuottaa sinulle rahaa.

Valmistautuminen

Kun olet valinnut tuotteen tai mainoksen, sinun työsi, yhteistyökumppanina, on luoda nettisivu tai blogi, jolla voit markkinoida tuotetta. Tässä on lyhyt kuvaus monesta mediasta:

Nettisivu

Nettisivut ovat kiistatta yksi tunnetuimmista tavoista markkinoida tuotteita ja hyvästä syystä. Nettisivuilla on monia ansaitsemismahdollisuuksia ja asiat, joita voit nettisivulla tehdä ovat rajatut vain omien taipumustesi ja taitojesi vuoksi.

Leer más

Yksi asia, joka usein estää ihmisiä tekemästä nettisivua on ajatus, jonka mukaan tarvitaan lähes ammattilaisen taidot web-suunnittelussa. Tämä EI ole totta! Nykypäivänä jokainen voi oppia nopeasti tekemään hyvännäköiset nettisivut, kurssien, videoiden ja artikkelien avulla. Mistarahaanopeasti.fi suosittelee nettisivuja tehdessä käyttämään sisällönhallintajärjestelmä WordPressiä. Tämä täysin ilmainen tietokoneohjelma tekee nettisivujen luonnista erittäin yksinkertaista. Tätä ohjelmaa käyttävät monet tuhannet ihmiset maailmanlaajuisesti ja sen on sanottu olevan paras ja helpoin ohjelma nettisivujen luontiin.

Jotta voit käyttää WordPress, sinulla pitää olla verkkotunnus, jolle voit tallentaa koko nettisivustosi, nimestäsi lähtien www.example.com aina nettisivusi kirjoitukseen asti. Palvelu jolla voit luoda oman verkkotunnuksen ja nettisivun on UnoEuro, se tarjoaa verkkotunnuksen rekisteröinnin ja palvelee monia verkkosivuja, hinnat alkavat vain 1 eurosta kuussa. Käytämme itse tätä palveluntarjoajaa ja suosittelemme sitä!

Jos haluat oppia kuinka tehdä oma nettisivu, löydät monia oppaita siihen etsimällä esimerkiksi Googlesta “WordPress”.

Bloggaus

Vaikka yhteistyökumppanilla ei olisikaan blogia, sen luominen on hyvin helppoa. Blogit tarjoavat hyvän mahdollisuuden kirjoittaa materiaalia mainostettavan tuotteen kategorian ympärille ja kirjoitukset usein vetävät puoleensa monia lukijoita. Voit luoda blogeja suhteellisen edullisesti ja ainut asia, mistä oikeastaan joudut maksamaan, on verkkotunnus, eli osoite johon käyttäjäsi menevät. Luodessasi blogia, suosittelemme vahvasti, että otat kaiken mahdollisen hyödyn ilmaisesta WordPress ohjelmasta. Voit myös pitää nettisivusi UnoEuro:ssa, joka on meidänkin käytössämme ja edullisin palvelu maksaa vain 1 euron kuussa.

Myyntivideot

Tämän kaltaista kumppanuusmarkkinointia tapahtuu yleensä nettisivuilla, kuten Youtube tai Vimeo. Kerrot oman mielipiteesi tuotteesta, näytät miten se toimii, puhut omista kokemuksistasi ja niin edelleen.
Jos haluat täyden ymmärryksen miten ansaita rahaa esimerkiksi Youtubessa, katso Mistarahaanopeastiin julkaisu YouTube-videoista.

Facebook

Käyttämällä Facebookia sinulla on mahdollisuus luoda sivuja ilmaiseksi, mikä auttaa sinua mainostamaan tuotettasi. Yksi tapa on luoda sivu, joka sisältää arvosteluja tai monien tuotteiden käyttöohjeita ja aina välillä sisältää viittauksia mainoksiin ja yhteistyökumppani ohjelmiin, jotka tuottavat sinulle rahaa. Facebook-sivut tarjoavat hyvää mainosta nettisivuille, joten jos sinulla on nettisivu tai blogi, suosittelemme sinua käyttämään myös Facebookia brändäystä varten.

Jos haluat tietää enemmän tienaamisesta Facebookissa, katso oppaamme Facebook-sivuista.

Arvostelut

Voit myös käyttää arvosteluja monista tuotteista kumppanuusmarkkinointiin. Ideana on siis testata monia tuotteita, jotka kuuluvat samaan kategoriaan kuin mainostamasi tuote. Voit tehdä tämän siihen suunnitelluilla sivustoilla tai muiden ihmisten foorumeissa tai blogeissa. Tämän tyyppinen kumppanuusmarkkinointi yleensä tavoittaa kaikkein helpoiten ne asiakkaat, jotka etsivät mainostamaasi tuotetta tai haluavat vain kuulla ihmisten kokemuksia siitä.

Seuraaminen – sivuston hiominen

Kun sivusto on valmiina käyttöön, tärkeintä on tehdä siitä niin tehokas kuin mahdollista. Tämä tarkoittaa, että sinun pitää varmistaa, että suurin mahdollinen ihmismäärä vierailee sivullasi, klikkaavat mainoksia ja ostavat tai tilaavat tuotteita, joita mainostat. Tätä kutsutaan seuraamiseksi ja sen voi tehdä monen eri ohjelman avulla.

Nämä ohjelmat, jotka löytyvät myös valmiina joistain kumppanuusverkostoista, tutkivat kuinka moni ihminen vierailee sivustollasi, kauanko he viipyvät, mitä he tekevät, kuinka moni painaa mainostasi ja niin edelleen. Nämä ohjelmat auttavat sinua ymmärtämään, kuinka sivusto pitäisi suunnitella ja millaista sisältöä siihen pitäisi laittaa näyttämällä mikä toimii parhaiten. Moneymarket.dk suosittelee vahvasti käyttämään näitä ohjelmia, koska ne ovat välttämättömiä sivun menestyksen kannalta.

Me Moneymarket.dk:ssa toivomme, että nautit tämän lukemisesta ja erityisesti toivomme, että opit kuinka ansaita kumppanuusmarkkinoinnin avulla.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja