Ansaitse rahaa YouNow:lla

By 5. November 2015Ansaita rahaa

Ansaitse rahaa YouNow:lla

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Tekninen ja luova tapa tehdä rahaa sivustolla Mistarahaanopeasti.fi.

Voit olla parikymppinen mies istumassa makuuhuoneessasi kylpytakki päällä ja puhua aivan kaikesta, tai sitten et mistään. Silloin tällöin saatat lopettaa puhumisen ja vastaamisen julkaisuihin, jotka ilmaantuvat videon oikeaan sivuun. Tämä on YouNow. Sivusto, jossa voit yksinkertaisesti reaaliajassa streamata elämääsi.

Siellä on myös videoita, joissa on vähän enemmän sisältöä kuten esimerkiksi taiteilija kuvaamassa samalla kun hän piirtää ja katsojat voivat kokoajan katsoa ja kysellä tekniikasta, jota hän käyttää. Samaa sovelletaan myös luonnosteluun, maalaukseen, käsityöläistaiteeseen ja musiikkiin, joissa on myös oppaita monille eri instrumenteille ja tekniikoille.

Ansaitse rahaa YouNow:lla

Suurin osa ihmisistä joita, tapaat YouNow:ssä, tarjoavat kuitenkin vähän jotain muuta kuin pientä, kommentteja sisältävää kurkkausta omiin elämiinsä.

Miksi haluaisitkaan jakaa elämääsi muiden kanssa tämänkaltaisella tavalla? Antaa nyt maailman katsoa sinua samalla kun ajat autoasi, syöt aamupalaa tai ehkä jotain muutakin? Ehkä vain nauttisit elämäsi jakamisesta muiden kanssa. Toisaalta, ehkäpä teet sitä saadaksesi lisätienestiä, mikä joskus on osa sopimusta.

Jos monet ihmiset päättävät seurata sinun videoitasi, voit oikeasti tehdä rahaa YouNow:ssa.

Se ei ole YouTube

Ensimmäinen huomaamasi asia saattaa olla se, että videoiden tekeminen ei ole samanlaista kuin YouTube:ssa. Oikeastaan videotasi ei tulla enää ikinä näkemään.

YouNow:ssa kuvaat itseäsi reaaliajassa. Ei editointia tai uusintaottoja. Virität vain kamerasi ja alat kuvata.

Et myöskään tule löytämään mainostamista YouNow:ssa. Tämä on erittäin positiivinen asia katsojille, mutta YouTube-videoiden tekijöille mainokset ovat välttämättömiä tienauksen kannalta. Joten, miten sinä tienaat rahaa YouNow:ssa?

Sinä saat tippisi. Kaikki tulosi YouNow:ssa riippuvat tipeistä ja niiden pyytäminen tai niiden antamiseen viittaaminen ei ole sallittua
Sivusto on päättänyt sivuuttaa mainostamismallit, jotta se voisi keskittyä videoiden tekijöihin.

Katsojat voivat ansaita digitaalisia kolikoita, kun he kirjautuvat YouNow:n katsoakseen videoita, He voivat käyttää näitä kolikoita ostaakseen harkkoja, joita he sitten antavat videoiden tekijöille tippeinä. YouNow ottaa noin 30% tipeistä ennen kuin ne jaetaan streamereille oikeana rahana.

Kuinka paljon voit tienata YouNow:ssa?

Ihmisiä, jotka elävät vain tipeillä joita he saavat YouNow:ssa, todellakin on olemassa. Esimerkiksi Tayser Abuhamdeh on entinen varastotyöntekijä, joka tienaa nyt jopa tuhat dollaria 45minuutin kestoisesta streamauksesta. Toinen videoidentekijä jäi pois työstään yliopisto-opettajana jättäen 73 000 dollarin vuositulot ymmärtäneensä, että voi tienata enemmän YouNow:ssa.

Kuten voitkin arvata, se vaatii aikamoisen määrän seuraajia ja paljon streamausta, jotta voi saada vastaavia tuloja. Abuhamdehilla, joka tienaa kolme kertaa aikaisempaan työhönsä verrattuna, on 135 000 seuraajaa YouNow:ssa ja hän streamaa joskus jopa tunteja.

Toinen tapa tehdä rahaa YouNow:ssa on tehdä menestyksestäsi jotain suurempaa.

The New York Times-lehti ennustaa, että kourallinen tai pari vuoden 2016 elokuvaa palkkaa näyttelijöitä debyyteillä monista sosiaalisista medioista.

Kaksikko ”Benny and Rafi Fine” saivat oman TV-ohjelman Youtube:ssa menestymisen jälkeen.

TV-mainokset hyödyntävät nyt enemmän ja enemmän monia kotivideoita.

Välittämättä siitä mitä ajattelet hänestä, olet varmaankin unohtanut, että Justin Bieber löydettiin YouTube:sta.

Vaikkakin tähän mennessä YouTube on ollut iso kasvualue monille tähdille, ei ole mahdoton ajatus että YouNow saattaa pian tukea tätä omalla panoksellaan.

Kuinka sinä pääset aloittamaan

Luo ilmainen profiili YouNow:n, lataa sovellus ja olet valmis streamaan.

Jotta voit tienata rahaa, sinun täytyy olla YouNow Partner (kumppani). Tämä vaatii sinua

  • Streamaan vähintään kaksi kertaa viikossa
  • Omaamaan viiden sadan katsojan keskiarvon

Seuraa sääntöjää:

  • Älä satuta itseäsi tai muita
  • Pidä vaatteet päälläsi
  • Ei vihapuhetta tai kiusaamista
  • Älä ikinä jaa yhteystietojasi
  • Älä pyydä tippiä
  • Kunnioita tekijänoikeuksia
  • Älä matki muita käyttäjiä

Tuleeko YouNow kestämään?

Jos sinulla on suunnitelmissa tulla internet-tähdeksi ja tienata suuria määriä rahaa, voit haluta aloittaa saman tien.

Kesäkuulla katsojat käyttivät 1.5 ja 2 miljoonan dollarin väliltä vain jakaakseen digitaalisia tippejä, josta sivu itse piti 30%. Joka tapauksessa löydät vain harvoja skeptikkoja, jotka uskovat ettei tämä toimi pitkässä juoksussa.

Jotkut skeptikot ennustavat, että jossain pisteessä YouNow:n on pakko vaihtaa mainoksiin YouTube:n tavoin. Jos tämä tapahtuu, sinulla on vielä vaihtoehtona tienata rahaa mainostuottona.

Jos sivusto jatkaa nykyiseen tapaan ja katsojat lopettavat tippien antamisen, sivusto tulee todennäköisesti sulkemaan muutaman vuoden sisällä.

Joten tienaa rahaa nyt ja tee mitä suurin osa YouNow:n videoidentekijöistä tekee – pidä yllä myös YouTube-käyttäjäsi varmuuden vuoksi.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja