Ansaitse rahaa testaamalla tuotteita

By 11. October 2015Ansaita rahaa

tuotetestaaja

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Kokeile tuotteita ja pidä ne lahjoina. Saatat jopa tienata rahaa kokeilemalla tuotteita!

Jokaisen taskut tuntuvat joskus tyhjiltä. Valitettavasti sivutyöhön tarvittavaa energiaa ei aina ole, koska opiskelu tai päivätyö saattavat olla raskaita.

Onneksi on muita helppoja tapoja välttää nälän näkemistä! Useat yritykset ovat valmiita maksamaan rahaa tai antamaan tuotteita, jos kokeilet niitä heidän puolestaan. Lue lisää täältä ja selvitä missä voit aloittaa tuotteiden kokeilemisen.

Tästä oppaasta löydät:

 • Johdatuksen tuotekokeiluihin
 • Selvityksen siitä, mitä voit odottaa vastineeksi palveluistasi
 • Parhaat sivustot ja yritykset tuotekokeiluihin
 • Vinkkejä ja neuvoja

5 parasta tuotekokeilukampanjaa nyt:

Testaa uutta tehokasta iPhone 7!

tuotetestaaja

Testaa uusi Acer Aspire Switch 12 s

tuotetestaaja

Testaa uusinta iPad Air 2:sta

tuotetestaaja

Testaa upeita Clinique-meikkejä ja

tuotetestaaja

Testaa uutta SONY Xperia X

tuotetestaaja

Testaa Applen tuliterää Macbook’a

tuotetestaaja

Tuotetestaaja

Johdatus tuotekokeiluihin

On yrityksiä, jotka ovat valmiita palkitsemaan sinua tuotteidensa kokeilemisesta ja arvostelusta. He joko lähettävät tuotteensa sinulle ilmaiseksi palautetta vastaan (voit myöhemmin myydä tuotteet netissä) tai yksinkertaisesti maksavat sinulle rahaa. Jotkin sivustot pyytävät sinua arvostelemaan ne eri sosiaalisissa medioissa ja tämä on myös yksi tapa tienata rahaa Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

Täältä MRN-sivustolta löydät monia oppaita siitä, miten voit tienata rahaa ja tässä oppaassa kerromme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tuotekokeiluista.

Mitä voit odottaa vastineeksi?

Ei ole taetta, että sinulle maksetaan – oikeastaan useimmiten sinulle ei suoraan makseta kokeiluista. Onko tämä silti vaivan arvoista? Yleisesti ottaen KYLLÄ. Työ on helppoa ja saat itsellesi jotakin arvokasta. Esimerkkejä siitä, mitä vastinetta voit saada palveluillesi:

 • Kuponkeja kauppoihin, nettisivuille
 • Laitteita (Apple, Samsung…)
 • Ruokaa ja juotavaa (Joskus rajoitettuja eriä)
 • Kosmetiikka- ja hygieniatuotteita
 • Kirjoja ja lehtiä
 • Vaatteita ja kenkiä
 • Rahaa

On hyvä pitää mielessä, että sinulle ei välttämättä taata mitään tavaraa, vaikka oletkin ilmoittautunut kokeilijaksi. On tuhansia käyttäjiä ja luonnollisesti yrityksillä ei ole varaa lähettää tuotteita kaikille. Mutta et koskaan saakaan mitään, jollet edes yritä!

Hyvät sivustot tuotekokeiluihin

Päästäksesi tuotearvostelijaksi, sinun tulee tietenkin syöttää tietosi yhdelle monista sivustoista, jotka tarjoavat tuotekokeiluja. Valinnanvaraa on paljon ja koko ajan tulee uusia vaihtoehtoja. MRN on löytänyt 4 luotettavaa sivustoa.

Toluna

Mahdollisesti paras paikka, josta voit saada tuotteita arvosteltaviksesi. Luot vain profiilin ja alat kokeilemaan tuotteita tai täyttämään kyselyitä. Toluna on myös yksi suositelluista sivustoista, kun haluat tienata rahaa vastaamalla kyselyhin.

Miten toimit: Jos menet “testaus” osioon, sinulla on mahdollisuus ryhtyä arvostelemaan erilaisia tuotteita. Jos sinut valitaan, niin tuote lähetetään kotiisi. Sitten sinun tulee vain kokeilla tuotetta, minkä jälkeen vastaan kyselyyn tuotteesta. Palkintona saat pitää tuotteen.

Esimerkkejä tuotteista: Valikoima vaihtelee jatkuvasti, mutta tuotteet joita tulet yleensä kokeilemaan ovat suihkugeelit, hammastahnat ja muu kosmetiikka.

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Normaalisti tuotetta valitaan kokeilemaan 200-500 henkilöä, jotka valitaan satunnaisesti.


UserTesting

Mahtava sivusto joka maksaa toisten nettisivujen arvostelemisesta. Et kokeile oikeita tuotteita, vaan useita erilaisia sivustoja, jotka pitävät mielenkiinnon yllä.

Miten toimit: Kun luot profiilisi, sinua pyydetään tekemään testiarvostelu. Jos se on hyvä, sinut kutsutaan ajoittain arvostelemaan nettisivuja.

Jokaista arvosteltua sivua kohden saat 10 dollaria PayPal-käyttäjällesi (kestää noin 20 minuuttia kirjoittaa arvostelu)

Esimerkkejä tuotteista: Vain nettisivuja, joita et tietenkään voi pitää itselläsi.

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Sinun täytyy tehdä testiarvostelu tullaksesi sertifioiduksi testaajaksi, mutta vain noin 1 % hylätään.


Pinecone Research

Aika luotettu sivusto, joka myös maksaa parhaiten. Valitettavasti kokeilukutsuja ei tule kovin usein.

Miten toimit: Teet vain profiilin, minkä jälkeen pääset täyttämään kyselyjä ja välillä kokeilemana tuotteita.

Esimerkkejä tuotteista: Kosmetiikkaa, ruokaa, juotavia jne.

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Tuotteiden määrä, jotka vaativat kokeilua, on jonkin verran pienempi verrattuna muihin sivustoihin, mutta toisaalta sivustolla ei ole yhtä paljon kokeilijoita kilpailemassa myöskään…


Ipsos/I-Say

Yksi Englannin johtavista sivustoista markkinatutkimuksessa ja he ovat enemmän kuin halukkaita maksamaan mielipiteistäsi.

Miten toimit: Vastaat vain yksinkertaisesti kyselyihin eri tuotteista tai kulutustottumuksista. Joskus sinulle lähetetään tuotteita kyselyjen täyttämistä varten.

Esimerkkejä tuotteista: ???

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Sinulle lähetetään vain harvoin tuotteita kokeiltavaksi, mutta sinulle maksetaan myös kyselyihin vastaamisesta ja se on todellakin vaivan arvoista.

Hyvä tietää

Ole tietoinen mahdollisuuksistasi

Olisi todellakin hienoa, jos kaikki tuotteet joita haemme, lähetettäisiin suoraan kotiimme. Valitettavasti useimmat yritykset toimivat budjettirajoitteen alla, joka rajoittaa kokeilijoiden määrää. Koska jokaista tuotetta kohden on yleensä tuhansia hakijoita, sinua ei luonnollisesti valita joka kerta.

Valikoi tuotteet joita haet

Saatat hairahtaa ja hakea kaikkia mahdollisia tuotteita maan ja taivaan väliltä. Mutta ajattele hetki, onko tuote todellakin sellainen, joka kiinnostaa sinua. Mikäli ei, niin älä tuhlaa aikaasi tähän, vaan jatka hyvien tuotteiden etsimistä.

Älä unohda antaa palautetta!

Todellisuudessa kukaan ei tule perääsi, jos et arvostelekaan saamaasi tuotetta. Mutta jos haluat, että sinut valitaan uudelleenkin arvostelemaan tuotteita, niin MUISTA AINA JÄTTÄÄ ARVOSTELU TUOTTEESTA. Koska tuotekokeilijoita on paljon, sinut tiputetaan nopeasti pois listoilta jos et täytä arvosteluvaatimuksia.

Seuraa sivustoja

Jos luot profiilin, mutta et koskaan palaa sivustolle, niin todennäköisesti et koskaan tule saamaan tuotteita kokeiltaviksi. Sen sijaan, palaa tasaisin väliajoin sivustolle katsomaan, millaisia uusia tuotteita siellä on. Tuotekokeilijat, joilla on tyydyttävä profiili ja jotka ovat osoittautuneet lojaaleiksi testaajiksi, saavat suuremmat mahdollisuudet kokeilla uusia tuotteita.

Luo erillinen sähköpostiosoite tuotekokeilusivustoille

Jos haluat välttää testisivustojen lähettämän sähköpostin päätymistä roskapostiksi, niin luo uusi sähköposti ja käytä sitä testisivustoilla. Ylimääräisestä sähköpostista voi olla myös hyötyä, jos haluat kokeilla jotakin testisivustoa, mutta et ole varma sen luotettavuudesta.

Tuotekokeilijana oleminen voi kuulostaa vähän turhan hyvältä ollakseen totta, mutta nämä sivustot, jotka MRN on löytänyt OVAT aitoja. Jos olet lojaali tuotekokeilija, niin yrityksen mielellään toimittavat sinulle sen verran tuotteita, että luppoaikasi on minimoitu.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja