Ansaitse rahaa käännöksillä

By 31. August 2015Ansaita rahaa

Ansaitse rahaa käännöksillä

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Vakaa tienausmetodi sivustolla Mistarahaanopeasti.fi.

Vaikka internet vie koko ajan enemmän aikaamme ja oikeastaan kaikki käyttävät sitä, ihmisiä hyvillä kääntämistaidolla tarvitaan vielä.

Automaattiset käännökset, joita tänä päivänä voi saada, ovat vieläkin aika huonoja. Joten jos olet lahjakas kielissä, voit tarjota tämänkaltaisia palveluita muillekin.

Ansaita rahaa käännökset

Saksan tai espanjan puhuminen on vain hyödyllistä. Mutta oikeastaan mikä tahansa kieli, jossa olet hyvä kuten esimerkiksi japani tai kiina, voi tarjota sinulle työn.

Sivut kuten Tenbux.com, gigbucks.com tai zeerk.com kaikki toimivat samantyylisellä tavalla kuin Fiverr.

Näillä sivuilla on mahdollista myydä ”keikkoja” alkaen $5 ja kaikilla niistä on ”Writing and communication” osiot, joissa ihmiset tarjoavat keikkoja liittyen läpilukuun tai käännöksiin. Myös ”creative writing” (luova kirjoittaminen) -keikkoja on tarjolla.

Fiverr vaatii sinua tekemään käyttäjän viidessä minuutissa tehden rahantienauksesta netissä mahdollista. Tällä tavalla Fiverr – muiden sivustojen joukossa – tarjoaa sinulle mahdollisuuden tienata rahaa kääntämällä netissä.

Tee näin

Jotta voit aloittaa rahan tienauksen, tee ensin käyttäjä Fiverr:iin tai jollekin toiselle sivulle, joka tarjoaa sinulle oikeanlaisia keikkoja.

Kirjautumisproseduuri on aika lailla samankaltainen kaikille sivustoilla. Klikkaa vain “Join”-painiketta ja täytä kysytyt informaatiot, Se on simppeliä eikä vaadi paljon aivotyötä.

Kun olet kirjautunut, olet valmiina aloittamaan. Aloita luomalla “keikka”, jota haluaisit tarjota. Esimerkiksi jos se on kääntämistyö, luot vain keikan “writing and translation”-osiossa (Gigbucks:ssa se on “translation services” ja Tenbucks:ssa se on vain “writing”).

“Gigdescription”-osiossa voit vain merkata kielet, joilla tarjoat kääntämispalveluita ja valita hinnan töillesi. Tyyppillinen keikka on noin $5 viidestä sadasta sanasta.

Kun keikkasi on hyväksytty, ostajat voivat ottaa yhteyttä sinuun kysyäkseen palveluistasi tai voit yrittää “request for buyer gigs”-ominaisuutta.

Mikä antaa sinulle paljon töitä?

Valitettavasti tähän ei ole mitään helppoa vastausta, sillä se riippuu niin monesta asiasta: muiden samankaltaisien palvelujen myyjien määrä, kuinka yleinen tarjoamasi kieli on ja muut asiat kuten henkilökohtainen kuvauksesi ja/tai esittelyvideosi palveluistasi.

Kuinka paljon voin tienata?

Pääasiassa kaikki riippuu tilattujen keikkojen määrästä ja siitä paljonko laitat työhösi aikaa ja vaivaa. Jos olet kelvollinen englannissa tai saksassa ja nopea kirjoittaja, voit tienata kohtuullisen summan rahaa.

Sinun pitää kuitenkin ymmärtää, että jos mielit tulla miljonääriksi, Fiverr ei välttämättä ole oikea paikka sinulle. Toisaalta, jos rakastat kirjoittamista tai kääntämistä ja teet sitä vapaa-ajallasi muutenkin, niin miksi et saman tien tienaisi tehdessäsi sitä mitä rakastat?

Tyypillinen hintataso keikalle on $5. Kirjautuminen Fiverr:iin on ilmaista, mutta he ottavat tietyn summan (20%) tienauksistasi, mikä tarkoittaa sitä että jokaisesta $5 jonka tienaat, saat pitää $4 itselläsi.

Fiverr sallii sinun veloittavan lisää isojen käännösprojektien kautta tai yhden päivän aikana tehtävästä tilauksesta. Jos yksi keikka on 500 sanaa ($5), sitten voit tarjota 1100 sanaa kymmenen dollarin hinnalla ja asiakas on tyytyväinen saadessaan 100 sanaa ilmaiseksi.

Joskus ihmiset tarvitsevat työtä saman tien ja ovat halukkaita maksamaan lisää nopeaa tilausta varten ja se voi tarjota sinulle noin 5 tai 10 dollaria enemmän, jos suostut tekemään keikan.

Jotta voit nostaa tienestisi, sinulla pitää olla PayPal-käyttäjä. PayPal on ilmainen ja turvallinen nettimaksujärjestelmä, joka antaa sinun siirtää rahaa pankkitilillesi.

Jos tämä uusi tapa tienata rahaa sopii sinulle, voi olla ihanteellista pyytää ostajia pitämään yhteyttä Skype:n tai sähköpostiviestien kautta, sillä tämä johtaa parempiin suhteisiin ostajien kanssa ja samalla säästät maksut eli 20 % kaikista tienesteistäsi.

Onnea matkaan!

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja