Ansaitse rahaa Fiverr:lla

By 31. August 2015Ansaita rahaa

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0
EUR.

Tulos:

Hauska tienausmetodi sivustolla Mistarahaanopeasti.fi.

Tämä opas käsittelee rahan ansaitsemista tekemällä pienillä satunnaisia töitä. Tarkoitamme tällä sitä, että voit työskennellä ilman pysyvää työsopimusta ja vaadittavaa koulutusta, sekä yleisesti tehdä töitä ilman, että sinun tarvitsee sitoutua niihin pidemmäksi aikaa.

Voit toki jo nyt tehdä pieniä töitä toisille, kuten puutarhan hoitoa, lumitöitä ja niin edelleen. Tämä Moneymarket.dk opas keskittyy pieniin töihin joita voit tehdä netin kautta kotonasi. Yleensä nämä pienet työt eivät tuota yli 100$ kerralla, mutta useasti niitä voi tehdä nopeasti ja helposti kunhan tiedät, miten ne tehdään.

Tässä pieni esimerkki asian selventämiseksi:

Peter osaa piirtää erittäin hyvin ja haluasi ansaita rahaa kotonaan. Siksi hän liittyy www.fiverr.com sivustolle ilmaiseksi, jotta voi tarjota piirroksiaan ja karikatyyrejään muille. Fiverr.com:ssa hän laittaa profiiliinsa lyhyen videon jossa kertoo, millaista palvelua hän tarjoaa 5$ hintaa vastaan. Useat henkilöt tilaavat hänen töitään ja pian hän ansaitseekin jo 35$ päivässä tai melkein 1000$ kuussa.

Näin toimit!

  • Selvitä taitosi
  • Luo tili osoitteessa www.fiverr.com
  • Luo myyntivideo/ilmoitus
  • Aloita tienaaminen

Selvitä taitosi

Jotta voisit ansaita rahaa tekemällä näitä pieniä töitä, tulee sinun tarjota jotakin mistä kannattaa maksaa. Normaali työ Fiverr:in tyyppisellä sivulla maksaa 5$, mutta useasti asiakkaat ostavat ylimääräisiä lisäpalveluja lisäkorvausta vastaan. Yksi työ ei tee sinusta vielä miljonääriä, joten ideana onkin hankkia mahdollisimman monta työtä ja tehdä ne sellaisessa ajassa, että se on sinulle kannattavaa.

Joten sinun tulee selvittää, mitä sinä voit tarjota ihmisille — tässä muutama esimerkki:

  • Olet lahjakas piirtäjä — Karikatyyrien piirtäminen, piirrokset, muotokuvien piirtäminen tai logot.
  • Olet taidokas kielissä — Käännä tekstiä englannista suomeksi ja toisin päin tai saksasta suomeksi ja niin edelleen.
  • Olet hyvä rakentamaan verkkokauppoja — Luo ihmisille verkkokauppoja ja auta heitä niiden kanssa.
  • Onko sinulla blogi tai Facebook-sivu — Tarjoudu mainitsemaan sivullasi ihmisten tuotteita tai omia sivuja.
  • Olet hyvä kirjoittamaan hakemuksia — Tarkista hakemuksia ja korjaa niistä virheitä
  • Vain taivas on rajana!

Monet sivut toimivat siltana pieniä töitä myyvien ihmisten välillä. Me valitsimme Fiverr:in, koska se on suurin ja yksi parhaista palveluista. Jos haluat nähdä esimerkkejä toisista sivuista, jotka tarjoavat samanlaista palvelua, voit nähdä niistä listan sivun alaosassa.

Liity Fiverr:iin

Mene osoitteeseen www.fiverr.com ja luo tili. Kuten jo mainittu, tämä on täysin ilmaista ja voit aloittaa työskentelyn heti.

Tee myyntivideo/ilmoitus

Jotta saisit mahdollisimman monta myyntiä, sinulla tulisi olla myyntivideo tai -ilmoitus, jossa selität mitä tarjoamasi palvelu sisältää. Kun luot uuden työn, kutsutaan palvelussa nimellä “gig”, sinua pyydetään luomaan myynti-ilmoitus ja myöhemmin myös lisäämään video. Tilastojen perusteella ne työt (gig), jotka sisältävät videon myyvät 220% paremmin kuin ne, joissa ei ole videota, joten on erityisen suositeltavaa, että teet sellaisen.

Aloita tienaaminen

Jotta voisit saada ansaitsemasi rahat tilillesi, tarvitset myös PayPal-tilin. PayPal on ilmainen palvelu, jolla on miljoonia käyttäjiä. Voit luoda itsellesi tilin tästä osoitteesta: www.paypal.com. Kun olet saanut tilin luotua, on aika laittaa hihat heilumaan!

Jos etsit vielä lisää tapoja ansaita rahaa netissä, niin olet tervetullut lukemaan myös muita oppaitamme.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja

Kati Annika
Hei kaikki. Halusin vain jakaa kokemukseni tällä. Olen tienannut tällä tavalla jo vaikka kuinka paljon 😀 haha tämä on ihan liian hienoa.Aloitin Bdswiss:llä 3 päivää sitten ja olen vaihtanut 4 kertaa. Ensimmäisellä kerralla voitin 5 vaihdosta. 5/5 = 385€. Toinen vaihto, 4/5 = 308€. Vaihto numero 3, 5/5 = 385€. Vaihto numero 4, 4/5 = 308€ 😀

Kiitos, kiitos
Maarit Sihvonen
Hei Mistarahaanopeasti

Haluaisin aloittaa binäärioptioiden vaihtamisen. Suositteletteko vain BDSwiss:ä, ja miksi?

Ja mitä aikaväliä suosittelette käyttämään vaihdossa? 30 minuuttia, 15 minuuttia vai jotakin muuta?En malta odottaa vastaustanne

Terveisin,

Maarit
Mistarahaanopeasti.fi
Hei Maarit. Voin suositella myös Banc De Binary:ä tai sivustoa 24option.com. Vaikkakin molemmat, minä sekä Mistarahaanopeasti, suosittelemme BDSwiss:ä enemmän kuin muita. BDSwiss:ä on uskomattoman helppo käyttää, he maksavat vaihdoista saman tien. Heillä on myös hieno kokonaisuus.
Tuija Pellinen
Toimiiko tämä?
Mistarahaanopeasti.fi
Hei Tuija. Jos kysyt ”Graph, Trend, Analysis” –strategian toiminnasta, voin kertoa sinulle, että se kyllä toimii. Muista vain tarkastella suuntausta pidemmällä aikavälillä, kuten 6 tuntia. Muista myös, että on olemassa riski menettää rahat, joita olet vaihtamassa. Joten älä vaihda rahaa, jota sinulla ei ole varaa menettää. Tosin tätä strategiaa käyttämällä, voiton mahdollisuudet ovat erittäin hyvät.
Jani Pulkkinen
BDSwiss:llä, voit nähdä vielä enemmän hienoja kuvaajia. Vaikkakin, sinun kuvaajasi ovat erittäin hyvin valitut.
Arto Mäkinen
Hei Mistarahaanopeasti.

Minulla on muutama kysymys binäärioptioista ja käyttämästäsi strategiasta. Haluaisin ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Onko tämä mahdollista? Kysymyksiä ei ole kauhean paljon, mutta haluaisin vain saada vähän enemmän informaatiota ennen kuin aloitan.Terveisin,

Arto
Mistarahaanopeasti.fi
Hei Arto. Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja kirjoita numerosi ylös, niin soitan sinulle.
Oskari Kyrö
Jos en näe yhtään selkeää kehityssuuntaa sinun live-käyrissäsi, voinko etsiä omani bdswiss:ä?
Mistarahaanopeasti.fi
Hei Oskari. Nimenomaan kyllä, jos et näe niitä suosituilla live-käyrillämme, voit vain etsiä omat kehityssuuntasi live-käyrien pohjalta BDSwiss:ltä. Toivon, että onnistut löytämään kehityssuunnat.
Oskari Kyrö
Löysin joitain itse, ja siinä kävi erittäin hyvin
Juuso Killström
Ja sitten minulla oli yksi aivan mahtava päivä, jolloin voitin paljon vaihtoja ja hävisin vain yhden
Joona Juujärvi
Odotan innolla tämän strategian kokeilua BDSwiss:llä 🙂

Vaikkakin ensin haluan kysyä Mistarahaanopeasti:lta, kuinka usein vaihdot päätyvät häviöön eivätkä voittoon? Videossasi saat ymmärrettävää tuloa, mutta kuinka usein häviät, tarkoittaen milloin suurempi osa vaihdoista päätyy häviöön kuin voittoon?
Mistarahaanopeasti.fi
Hei Joona. Kyllä, vaihdoissa häviäminen on todellakin mahdollista. Käyttämäni strategia vaatii paljon kärsivällisyyttä, jotta voit valita parhaat kehityssuunnat. Jos teet vaihtoja säännöllisesti, ja vaihtojesi aikaikkuna on 15+ minuuttia, voiton mahdollisuudet ovat suuremmat kuin häviön. Häviämme videolla yhden kaikista vaihdoista ja tämä minulle on melko tyypillistä, siis hävitä yksi viidestä.
Miika Kuoksa
Niille, jotka haluavat bonuksen BDSwiss:ltä, katso tämä linkki 🙂

http://lp4.bdswiss.com/lp4-dk/index1.php?campaign=51&p=roO8m26pmi15jSBAjMdvLGNd7ZgqdRLk
Mistarahaanopeasti.fi
Kiitos sinulle, Miika!
Santeri Havela
Myönnän, että binäärioptioiden vaihto on paras tienaustapa täällä